Nye oppdagelser på Senja

Det som startet med et båtbyggeprosjekt for minstejenta endte i dag opp med en kjempespennende oppdagelsesferd hvor vi fant ting i havet vi ikke kan huske å ha sett før.

Hva er dette for eksempel?

Eller denne svære bollesaken??

Så fant vi også mye som vi har sett før, men som likevel er fascinerende og spennende hver gang, slik som rosa kråkeboller og sjøstjerner, vi så store og små fisk, brennmanet, og en nise som var å hoppet litt.

Jenta var selvfølgelig også kjempefornøyd med å få bygge en båt, så sjøsette den. Har ikke så mye materialer rundt huset, men tok det vi fant, å fikk et brukbart resultat. En planke, en pinne og en ødelagt refleksvest.

#eventyr #oppdagelser #fjæra #havet #båt #trebåt #barn #jente #mamma #mammablogg #blogg #sommer #ferie #sjøstjerne #kråkeboller #småfisk #fisk #anemone #sjøanemone #brennmanet #senja #eventyrøya #berg #skaland #midttroms #nordnorge #norge #kysten #bergsfjorden #fjord

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Senjamamma

Senjamamma

30, Berg

Jeg er en kreativ sjel som bor på yttersiden av Senja, Norges vakreste perle, kjent for sin spektakulære natur, fantastiske mennesker, og vær-harde utfordringer. Jeg er utdannet agronom og naturforvalter, noe som vises da jeg er glad i både friluftsliv og hagearbeid. Sammen med min kjære har jeg kjøpt et gammelt hus, med en stor eiendom som skal pusses opp både innvendig og utvendig. Sammtidig synes jeg det er viktig å være sammen med barna, så veldig mange av mine prosjekter har jeg sammen med dem. Jeg har mange hobbyer, og elsker å lage ting og tang på forskjellige måter. Så her finner du alt fra strikking til klipp og lim. Siden jeg synes vi skal forvalte naturen best mulig har jeg også stor tro på gjenbruk, og oppussing av gamle ting, så de ser nye ut.

Kategorier

Arkiv

hits