DIY-pusset opp dukkehuset (lundby)

I sommer har jeg funnet frem det gamle lundbyhuset som jeg hadde som barn, å pusset det opp til mine 2 jenter så de skal få glede av det.

Har vært, og er fortsatt et spennende prosjekt. Har enda utvendig oppussing igjen, og innredning. Har lyst å lage mest mulig selv, slik at det blir helt som jeg og jentene vil ha det, men det er ikke alt som lar seg lage like lett, så noe må jeg nokk kjøpe etterhvert.

Er veldig fornøyd sålangt.

Slik så det ut da jeg hentet det ned fra loftet hos pappa. Godt brukt, støvete og slitt. Med tapet fra 80/90 tallet, noe tegnet, noe slitt bort, og noe løsnet.

Prøvde først å male rommet hvitt, og legge parkett med ispinner, men prinsessa ville ikke ha hvitt rom, og jeg ble ikke helt fornøyd selv heller, så etter litt innhenting av inspirasjon endte jeg opp med å legge tapet, i masse farger, slik prinsessa selv ville ha det. Og gulvbelegg som ligner litt på stein.

Stua ble tapetsert i lyserosa, også det helt etter prinsessa sitt ønske, med grå parkett.

Badet er tapetsert med blått, og hvitt flislagt gulv for å lyse opp litt da dette er et veldig lite, mørkt rom i huset.

Hallen er nokk det rommet jeg selv ble mest fornøyd med. Her har jeg brukt hvit tapet med gull-blomster, og et passende gulvbelegg med mønster på.

Det siste rommet fikk samme tapet som hallen, og samme gulv som det første rommet, etter prinsessa sitt ønske.

Nå må jeg bare finne ut hvordan jeg skal dekorere utsiden av huset og lage interiøret??

#lundby #dukkehus #oppussing #interiør #tapet #maling #gulv #vegger #gulvbelegg #parkett #farger #moderne #inspirasjon #jenter #barn #dukker #mamma #mammablogg #blogg #DIY #pinterest

Har hentet mesteparten av inspirasjonen min her på www.lundby.com og Pinterest.

3 kommentarer

kosekaos

03.08.2017 kl.11:54

Så kult :)

Snuppa her i huset fikk faktisk sånt dukkehus til bursdagen sin for 1 mnd siden, og er storfornøyd

Senjamamma

03.08.2017 kl.12:19

kosekaos: tusen takk :) ja det er morsomt med dukkehus, bare fantasien setter grenser.

Ida

02.09.2017 kl.19:22

Så stilig! :D

Skriv en ny kommentar

Senjamamma

Senjamamma

30, Berg

Jeg er en kreativ sjel som bor på yttersiden av Senja, Norges vakreste perle, kjent for sin spektakulære natur, fantastiske mennesker, og vær-harde utfordringer. Jeg er utdannet agronom og naturforvalter, noe som vises da jeg er glad i både friluftsliv og hagearbeid. Sammen med min kjære har jeg kjøpt et gammelt hus, med en stor eiendom som skal pusses opp både innvendig og utvendig. Sammtidig synes jeg det er viktig å være sammen med barna, så veldig mange av mine prosjekter har jeg sammen med dem. Jeg har mange hobbyer, og elsker å lage ting og tang på forskjellige måter. Så her finner du alt fra strikking til klipp og lim. Siden jeg synes vi skal forvalte naturen best mulig har jeg også stor tro på gjenbruk, og oppussing av gamle ting, så de ser nye ut.

Kategorier

Arkiv

hits