Storbakken

I dag gikk turen opp Storbakken i Senjahopen. En i grunn veldig lett tur, da det ikke er så veldig langt. Men litt bratt, så jeg synes det var litt tungt å gå ned igjen. (Spesielt med litt drahjelp av en hund, å at gresset var vått og glatt).

Utsikt over Senjahopen på toppen

Prinsessa syns det var kjempelett å løpe ned igjen, klarer du å se henne på dette siste bildet??

#storbakken #senjahopen #topptur #telltur #friluftsliv #senja #troms #nordnorge #barn #familie #mamma #mormor #blogg #mammablogg #hverdag #sommer #ferie #juli #hund #gordonsetter

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Senjamamma

Senjamamma

30, Berg

Jeg er en kreativ sjel som bor på yttersiden av Senja, Norges vakreste perle, kjent for sin spektakulære natur, fantastiske mennesker, og vær-harde utfordringer. Jeg er utdannet agronom og naturforvalter, noe som vises da jeg er glad i både friluftsliv og hagearbeid. Sammen med min kjære har jeg kjøpt et gammelt hus, med en stor eiendom som skal pusses opp både innvendig og utvendig. Sammtidig synes jeg det er viktig å være sammen med barna, så veldig mange av mine prosjekter har jeg sammen med dem. Jeg har mange hobbyer, og elsker å lage ting og tang på forskjellige måter. Så her finner du alt fra strikking til klipp og lim. Siden jeg synes vi skal forvalte naturen best mulig har jeg også stor tro på gjenbruk, og oppussing av gamle ting, så de ser nye ut.

Kategorier

Arkiv

hits