Tour de Senja

Sykkelløp rundt Norges nest største øy, og absolutt Norges vakreste øy, det er ikke jeg godt nokk trent til.

Men jeg klarte å bake en kake, og stå 2 timer i kaféen, heie på barna mine når de gjennomførte barneløypa, og kose meg masse sammen med både familie og venner, så jeg er godt fornøyd med dagen.

Synes det er beundringsverdig hvor mye vi får til i en så liten kommune som Berg. Men vi er lykkelige som liten, å når alle samarbeider slik vi gjør for å få ting til, så føler vi oss nokk ikke så liten som politikerne fremstiller oss heller.

Jentene mine var utrolig stolte av premiene sine. Det var virkelig fine premier i år. Glasspokaler og fine poser med mye spennende oppi.

Ble også ganske fornøyd med mitt eget bidrag av kake. Jeg vet at kakene mine bruker å smake godt, men jeg føler meg ikke så flink når det kommer til dekorering, men denne sjokoladetegningen min synes jeg ikke ble så værst på en ellers frisk og god ostekake.

Tusen takk til alle som har hadd en rolle under Tour de Senja for at dere står på å får det til. Både jeg og mine barn setter stor pris på å få være med på en slik fest. Dere er alle fantastiske.

#tourdesenja #skaland #bergsboten #bergsfjorden #senja #troms #nordnorge #sykkel #løp #eventyrøya #familie #barn #sommer #ferie #aktivitet #mamma #blogg #mammablogg #helg #juli

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Senjamamma

Senjamamma

30, Berg

Jeg er en kreativ sjel som bor på yttersiden av Senja, Norges vakreste perle, kjent for sin spektakulære natur, fantastiske mennesker, og vær-harde utfordringer. Jeg er utdannet agronom og naturforvalter, noe som vises da jeg er glad i både friluftsliv og hagearbeid. Sammen med min kjære har jeg kjøpt et gammelt hus, med en stor eiendom som skal pusses opp både innvendig og utvendig. Sammtidig synes jeg det er viktig å være sammen med barna, så veldig mange av mine prosjekter har jeg sammen med dem. Jeg har mange hobbyer, og elsker å lage ting og tang på forskjellige måter. Så her finner du alt fra strikking til klipp og lim. Siden jeg synes vi skal forvalte naturen best mulig har jeg også stor tro på gjenbruk, og oppussing av gamle ting, så de ser nye ut.

Kategorier

Arkiv

hits