Husfjellet 635 moh.

Da jeg har bodd på Skaland i 5 år, synes jeg det har vært flaut å si at jeg enda ikke har vært på Husfjellet, bygdas største destinasjon. Så midt største mål for denne sommeren var at dit skulle jeg gå. 

Så i dronningens fotspor (Dronning Sonja har vært der flere ganger, derfor blir stien også kalt Dronningstien) bestemte vi oss for å gå, hele familien. Var litt usikker på om minstejenta på 4 år ble å greie denne lange turen, men med tiden til hjelp, og løfte om kakao på toppen, så var det ikke noe problem. 

Litt bildedryss.


#kjæresten vinker til oss fra toppen.


#kakao til #barna

Det værste med å ta barna med på toppen var mamma-nervene, som ble livredd for at barna skulle gå for langt ut på kantene der det var brattest. Å barnet som ble kjempesint for at mammaen var så redd at hun satte barnet i bånd da vi nærmet oss toppen. 

Brukte litt i overkant av 2 timer opp, ned igjen er jeg ikke sikker, men da vi skulle gå ned ble 4 åringen på mystisk vis forvandlet til en hest, som bare ville galoppere, så da gikk det rimelig fort. 


#Steinfjorden fra en ny vinkel

#bergsøyene 

#selfie#toppen må man alltid ta 


#Skaland og #bergsgjorden
 

#utpåtur #utinaturen #liveterbestute #midttroms #troms #nordnorge #senja #skaland #husfjellet #Dronningstien #fjelltur #fjellet #topptur #telltur #familie #barn #mamma #mammablogg #blogg #sommerferie #ferie #sommer #friluftsliv 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Senjamamma

Senjamamma

30, Berg

Jeg er en kreativ sjel som bor på yttersiden av Senja, Norges vakreste perle, kjent for sin spektakulære natur, fantastiske mennesker, og vær-harde utfordringer. Jeg er utdannet agronom og naturforvalter, noe som vises da jeg er glad i både friluftsliv og hagearbeid. Sammen med min kjære har jeg kjøpt et gammelt hus, med en stor eiendom som skal pusses opp både innvendig og utvendig. Sammtidig synes jeg det er viktig å være sammen med barna, så veldig mange av mine prosjekter har jeg sammen med dem. Jeg har mange hobbyer, og elsker å lage ting og tang på forskjellige måter. Så her finner du alt fra strikking til klipp og lim. Siden jeg synes vi skal forvalte naturen best mulig har jeg også stor tro på gjenbruk, og oppussing av gamle ting, så de ser nye ut.

Kategorier

Arkiv

hits