Husfjellet 635 moh.

Da jeg har bodd på Skaland i 5 år, synes jeg det har vært flaut å si at jeg enda ikke har vært på Husfjellet, bygdas største destinasjon. Så midt største mål for denne sommeren var at dit skulle jeg gå. 

Så i dronningens fotspor (Dronning Sonja har vært der flere ganger, derfor blir stien også kalt Dronningstien) bestemte vi oss for å gå, hele familien. Var litt usikker på om minstejenta på 4 år ble å greie denne lange turen, men med tiden til hjelp, og løfte om kakao på toppen, så var det ikke noe problem. 

Litt bildedryss.


#kjæresten vinker til oss fra toppen.


#kakao til #barna

Det værste med å ta barna med på toppen var mamma-nervene, som ble livredd for at barna skulle gå for langt ut på kantene der det var brattest. Å barnet som ble kjempesint for at mammaen var så redd at hun satte barnet i bånd da vi nærmet oss toppen. 

Brukte litt i overkant av 2 timer opp, ned igjen er jeg ikke sikker, men da vi skulle gå ned ble 4 åringen på mystisk vis forvandlet til en hest, som bare ville galoppere, så da gikk det rimelig fort. 


#Steinfjorden fra en ny vinkel

#bergsøyene 

#selfie#toppen må man alltid ta 


#Skaland og #bergsgjorden
 

#utpåtur #utinaturen #liveterbestute #midttroms #troms #nordnorge #senja #skaland #husfjellet #Dronningstien #fjelltur #fjellet #topptur #telltur #familie #barn #mamma #mammablogg #blogg #sommerferie #ferie #sommer #friluftsliv 

0

Skriv en ny kommentar