DIY Ny lampe på kjøkkenet

Har lenge vært på utkikk etter ny taklampe til kjøkkenet, da den vi hadde manglet skjerm, og ikke så noe særlig pen ut. Men så var det å finne en jeg liker da.

Endte opp med å lage lampeskjerm selv av garn, tapet-lim og en badeball.

Det er blått og hvitt bomullsgarn som jeg dyppet i tapetlimet og snurret rundt badeballen i ønsket form. Lot det tørke i 2 døgn, så festet jeg det på taklampa vi alt hadde.

#lampe #taklampe #lampeskjerm #diy #håndarbeid #garn #lim #tapetlim #badeball #mamma #mammablogg #blogg #familie #hjem #interiør #kunst #dekor #kjøkken #håndlaget

2 kommentarer

Pernille

28.02.2017 kl.17:55

Utrolig stilig lampe :)

Senjamamma

28.02.2017 kl.18:08

Pernille: tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

Senjamamma

Senjamamma

30, Berg

Jeg er en kreativ sjel som bor på yttersiden av Senja, Norges vakreste perle, kjent for sin spektakulære natur, fantastiske mennesker, og vær-harde utfordringer. Jeg er utdannet agronom og naturforvalter, noe som vises da jeg er glad i både friluftsliv og hagearbeid. Sammen med min kjære har jeg kjøpt et gammelt hus, med en stor eiendom som skal pusses opp både innvendig og utvendig. Sammtidig synes jeg det er viktig å være sammen med barna, så veldig mange av mine prosjekter har jeg sammen med dem. Jeg har mange hobbyer, og elsker å lage ting og tang på forskjellige måter. Så her finner du alt fra strikking til klipp og lim. Siden jeg synes vi skal forvalte naturen best mulig har jeg også stor tro på gjenbruk, og oppussing av gamle ting, så de ser nye ut.

Kategorier

Arkiv

hits