Hulder-huken

I dag pakket vi sekken og dro på tur. Ringte mormor å ba henne med, så gikk vi til Hulder-huken i dalen i Mefjordvær.

Mormor og mamma måtte bytte på å være hest/trekk-hund.

Jeg trodde jeg var sterk før jeg ble mamma, men har oppdaget at det å bli mamma kan kreve en enorm styrke både fysisk og psykisk under så mange anledninger, å dra et barn på tur er en av dem.

Da barnet endelig hoppet av kjelken å skulle gå selv, var hun plutselig forvandlet til en hund, å kunne lukte mange dyrespor i løypa. Vi måtte følge etter hundelukta, så vi fikk møte flokken.

Vell fremme måtte vi parkere kjelken sammen med denne hulder-vokteren som skulle passe på at ingen tyver kommer i nærheten.

Så var det bare å pakke frem godsakene, kakao med marshmallows, mormors mørlefse, kvikklunsj og kaffe.

Så må vi også ta godsakene med ut, å se om det er noen hulder eller troll i nærheten som også ville ha???

Det kom en arbeidsmann med snøskuter, lille prinsesse byttet bort en lefse og en kopp kaffe for en kjøretur. God byttehandel synes hun.

Så var det om å gjøre å være første prinsesse ned igjen.

#tur #friluftsliv #pakke #sekken #sekk #tursekk #kakao #marshmallows #kvikklunsj #mørlefse #saft #kaffe #mamma #mormor #prinsesse #jente #barn #hulder #hulderhuken #troll #hund #hest #kjelke #styrke #eventyr #mefjordvær #senja #yttersiden #dalen #scooter #arbeidsmann #eventyrøya

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Senjamamma

Senjamamma

30, Berg

Jeg er en kreativ sjel som bor på yttersiden av Senja, Norges vakreste perle, kjent for sin spektakulære natur, fantastiske mennesker, og vær-harde utfordringer. Jeg er utdannet agronom og naturforvalter, noe som vises da jeg er glad i både friluftsliv og hagearbeid. Sammen med min kjære har jeg kjøpt et gammelt hus, med en stor eiendom som skal pusses opp både innvendig og utvendig. Sammtidig synes jeg det er viktig å være sammen med barna, så veldig mange av mine prosjekter har jeg sammen med dem. Jeg har mange hobbyer, og elsker å lage ting og tang på forskjellige måter. Så her finner du alt fra strikking til klipp og lim. Siden jeg synes vi skal forvalte naturen best mulig har jeg også stor tro på gjenbruk, og oppussing av gamle ting, så de ser nye ut.

Kategorier

Arkiv

hits