Endelig er adventen her igjen

Tente stearinlys, julemusikk, pakking, baking, shopping, vasking og masse håndarbeid. 

Ser du på det som stress eller kos?? Der er vi nok veldig forskjellige alle sammen. Noen hater det, noen elsker det, og mange føler begge deler.

Selv elsker jeg julen. Jeg synes det er hyggelig med alt som skal gjøres. At vi gjør så mye for at den ene uka på slutten av året skal være så helt spesiell får alt til å føles så magisk. Å jeg tror oppriktig at julen er magisk. Den er magisk for alle som tror. #Søndag var vi på julegran-tenning i mefjordvær, der fikk barna møte nissen, synge julesanger og gå rundt juletre. Så var det servering av kaker, gløgg, saft, og åresalg etterpå. En kjempehyggelig opplevelse både for de barn og voksene som var tilstede. De er så flinke i Mefjordvær til å gjøre slike hyggelige ting, å få en så fantastisk god stemning rundt det. Så gjør det så godt i mamma-hjertet når jeg ser hvor godt barna koser seg på slike arrangement. 

 

Det meste av storvask og rundvask er allerede gjort i dette huset, det er bare kjøkkenet som gjenstår, å det sparer jeg til julebaksten er unnagjort. De fleste gavene er kjøpt inn (takk gud for netthandelen), å nå gjenstår det bare masse familiehygge der vi sammen baker, pynter, klipper, limer, strikker å syr det vi ønsker å lage til jul. 

Jeg tenkte jeg skulle blogge og dele alle våre hobbyer her i år, alt jeg ser på som de koselige juleforberedelsene vi gjør i dette huset, både jeg alene og det jeg gjør sammen med resten av familien. Så om du er en liten hobby- entusiast, så gjør du lurt i å følge med på bloggen min igjennom denne adventstiden. 

Jeg har mange forskjellige prosjekter jeg bare gleder meg til å dele med dere. 

 

Det første dere skal få se viser hvordan julestemning vi allerede har fått, det var barnas prosjekt, som jeg ikke klarte å si nei til. Snømann i snøstorm. Denne lagde vi #Lørdag ettermiddag, jeg hadde vært på jobb om formiddagen, å da middagen var inntatt foreslo jeg at vi skulle gå ut hele familien å tenne julelysene vi har pyntet huset med. Kjæresten har gjort en stor jobb med belysningen rundt huset i år, å vi gledet oss til å se barnas reaksjon. 

Barna oppdaget hvor mye snø det var begynt å komme, å innsisterte på at vi måtte lage en snømann. 

Å være ute i slikt vær er ikke akkurat en drøm etter en lang arbeidsdag, men når mine søte prinsesser har lyst til å gjøre noe, er det veldig ofte vanskelig å si nei, så det var bare å kle seg enda litt bedre å hive seg rundt i å trille snøballer. I frykt for at den sterke vinden skulle ødelegge snømannen før den var færdig ble den plassert ved siden av inngangen. Se hvor fornøyd jentene er tross været. Synes dette bilde beskriver julestemningen på Senja perfekt. Snøfokk og glade barn, det er det vi er vant til fra alle årene. 

Hva er perfekt julestemning hos deg???

 

 

#Advent #Jul #juletre #julegran #lys #pakker #baking #julegaver #strikke #sy #klippe #lime #vaske #bake #lage #julenisse #hygge #kos #snø #snømann #snøstorm #snøfokk #barn #lykke #vær #vind #julepynt #familie #barn #kjærest #mamma #mammablogg #mefjordvær #skaland #Senja #troms #norge #magi #tro #religion 
 

0

Skriv en ny kommentar